På morgonen

Bilden ovan är tagen på julaftonsmorgonen. Risgrynsgröt, kanelbullar och pepparkakor, ljus och julgran. Vi har mest inte gjort någonting alls denna julen, inte träffat en massa människor, eller upplevt en massa. Nej, vi har varit riktiga soffpotatisar. Så himla skönt! Hösten 2010 har varit en utav de mest omtumlande perioder jag har varit med om. Känslor, nackspärr, mardrömmar, panikattacker, gråt och skratt. Verkligheten kom och slog mig omkull någon gång där i september. Jag har tagit julen för att vila upp. Och även om hösten 2010 var den tiden som återuppväckte allt det som gjorde ont, har det utvecklat mig till en människa med lite mer förståelse. Lite mer öppensinnad, förstående, och ärlig. En människa som vågar mer. Någon som ska försöka sluta gömma sig.

Men först ska här sovas! Min älskade är sjuk brevid mig här i soffan – ska försöka få med honom till sängen nu.

2 tankar om “På morgonen

  1. Vad fint och julmysigt! Keep it up, det är så kul att få hänga på i ditt liv lite, önskar att jag var bättre på att blogga också, men jag är helt sjukt kass på att uppdatera. Hoppas att du hade en riktigt fin jul, det hade vi! Kram / Madrid =)

  2. Även om vi har gått igenom olika saker, så känner jag igen mig allt för väl i hur du beskriver din höst. Usch och fy. Men det verkligen gjort mig till en mer förstående människa. På gott och ont, måste jag väl säga, men jag är ganska glad över att jag kan ha mer empati för andra människors situationer.

    Vi ses snart. Se till att bli friska till dess, okej? 😉

    Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s