Jobbelijobbelijobbjobb

Jag tänker inte klaga på mitt jobb i bloggen då det inte är en så smart idé. Men på eftermiddagen fick jag ett samtal som visade på att organisationen i fråga ännu en gång klantat till det. Jahapp, tack så mycket….

Lite funderingar sådär. Reuben jobbar hårt för att få ett välbetalt kontrakt. Igår satt han uppe till kl 1 på natten och nu när klockan är strax över 23 sitter han fortfarande och jobbar. Jag fattar inte riktigt hur man orkar? Även om jag skulle älska mitt jobb över allt annat på jorden skulle jag ändå behöva vila och göra något annat, det är sådan jag är. Jag måste få ha ett liv utanför jobbet, annars mår inte jag bra.

Men jaja, på grund av klanteriet nämnt ovan ser jag något nytt framför mig i framtiden. Dessutom behöver jag mer pengar om jag ska kunna shoppa i San Fransisco. Så det så!

En tanke på “Jobbelijobbelijobbjobb

  1. Nej, jag föredrar också en bra jobb-livbalans, men det är ju kul att han gillar sitt jobb så mkt att han tycker det är värt att sitta uppe halva natten! Jag har tur med maken, för det mesta på hans jobb är hemligstämplat så han inte kan jobba hemifrån, perfekt ju! 😀

    Låter hyfsat härligt med resa till San Fransisco! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s