Spännande tider….

I kväll efter jobbet ska jag och Emely som ska vara min maid of honour åka till en studio i  västra London för att kolla på bröllopsklänning till mig. Kvinnan som äger studion ska ha cirka 50 vintageklänningar så förhoppningsvis kommer en utav dem falla mig i smaken!

I morgon åker vi till Sverige, vi har en hel del att göra när vi är där, bland annat besöka hotellet där vi ska ha vår bröllopsfest, umgås med min familj, träffa Reubens svenska släktingar i Stockholm, titta på vigselringar, hitta ett ställe som kan hyra ut kläder till Reuben samt träffa Charlotta och James!

En annan sak som är otroligt spännande är att vi åker till San Francisco i början av maj….jag har aldrig varit i U.S.A förut och har knappt flygit med något annat bolag än Ryan Air de senaste åren så jag tycker att det ska spännande bara att vara på ett stort ordentligt flygplan…haha!

Mycket att se fram mot helt enkelt. Men innan dess, är det någon som har något tips på hur man hanterar sugar withdrawals? Reuben är inne på sin 9:e dag och mår nästan lika dåligt som en heronist som gått cold turkey!

5 tankar om “Spännande tider….

  1. Drick mycket vatten, och träna även fast det inte känns som om man kan klara det. Träningen hjälper mycket det psykiska med endorfiner, så man kan dämpa depressioner och humörsvängningar. Att äta bra och mycket samt försöka stressa så lite som möjligt hjälper också. Kroppen behöver mer näring för att hantera förändringen, och stress ökar vårt ”behov” av socker. Det bästa är att först trappa ner på sockret under några veckor för att minska abstinensbesvären, men nu är ju Reuben redan på god väg i en striktare avvänjning så det går bra ändå. Han borde vara symptomfri om några dar, det håller normalt i sig en vecka eller två.

  2. Bra med en vintageklänning, det passar ju bra med ringen! Jag hittade ingen klänning jag gillade, så min mamma fick sy en! 🙂 Härliga dagar ni får i Sverige, jag är riktigt avis. Vi åker dit i mittan av april o jag vill inte vänta så länge!

  3. Gud vad fint – blev så nyfiken så jag var tvungen att klicka runt lite på sidan – ser verkligen helt underbart ut! Ser fram emot att se dig i en av dom. Spännande!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s