Nu kor vi!

Jag har sagt upp mig! Utan att ha nagot nytt jobb att ga till…

Detta ar nagot jag har funderat over en hel del. Nar jag grat i soffan i veckorna och kande panik under helgerna, da forstod jag att jag var tvungen att gora nagot att saken. Beslutet att saga upp mig var inte latt, min stolthet lag i vagen. Det kandes som ett nederlag. Jag tankte, att jag kan ju inte ge upp. En sadan manniska ar inte jag!

Men nar bade Reuben, grannen, basta vannerna och mamma sa -‘ Snalla Sofia, sag upp dig. Det har ar inte vart det!’ sa borjade jag forsta att ibland ar det bra att sluta vara sa envis, och borja lyssna pa de manniskor som finns i ens narhet.

Lite fattig kommer jag att bli, men forhoppningsvis kommer jag att ma 100 ganger battre mentalt, vilket ar viktigare an nagonting annat.

4 tankar om “Nu kor vi!

  1. Heja dig! Bra gjort!!! Det är verkligen viktigast att må bra, så man inte går in i väggen. Du är modig och borde vara stolt över dig själv, jag är säker på att något gott kommer ut det här 🙂

  2. Du… jag sa ocksa upp mig. Jobbade fram till den sista April, sa under Maj har jag varit ledig och varit en hemmafru och det ar inte sa pjakigt.

    Men nu borjar jag bli liiite uttrakad, sa snart blir det nog till att soka jobb anda!

    Det kommer nog ga bra ska du se, bade for mig och dig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s