Igår…

….fick jag en massa överaskningar av mina allra finaste vänner! Brunch, Spa, middag och till sist karaoke i Soho – det var en fantastiskt rolig dag och jag har ännu en gång bevis för att jag har världens bästa vänner. Helt oslagbara och jag är så tacksam. När man inte bor i samma land som familjen så blir vännerna extra viktiga och på sätt och vis som ens familj i London. Love you all so much!

Här kommer några bilder som jag lånade av Stina.


Jag och fina Stina på Wagamama. Vi hade alla hattar på oss, Emely hade köpt min som jag fick ha på mig hela dagen! English style….


Mina extrasystrar Ida och Angelika – vi bodde tillsammans under många år och står varandra väldigt nära!


Ida, Angelika och Emely var damerna som hade planerat alltihop! Vilka stjärnor!

Tjusiga Sassa, Helene och Emely! Efter vi hade varit på Spa så kände jag mig under-dressed så då sprang vi in på Hennes och köpte en klänning till mig. Detta är från Oxford Street innan vi gick ut och åt.

Samira och Cara!

Jag vill tacka Emely, Angelika, Ida, Stina, Helene, Sassa, Cara, Nina, Pia och Samira för en fantastisk kväll igår! Hela dagen var otroligt rolig och det är härligt att ha vänner som känner än så bra att man slipper möhippor där det går ut på att man ska skämma ut sig….:) Jag är stormsäker på att bröllopet om en månad (!!!!!!!!!) kommer bli helt otroligt KUL om inget annat!

2 tankar om “Igår…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s