The English Wedding

 The Bride and Groom…och fotografens fina bakdel!

 Reuben och the surroundings…golfbanan!


 Och så jag, och apelsinjuicen!

Vi var på bröllop igår utanför norra London. En vän till Reuben gifte sig. Det var ett fint och kärleksfullt bröllop, vilket såklart är det viktigaste. Men min innersta snobb kunde inte hjälpa att klaga (för mig själv) hur fult många engelsmän klär sig, speciellt damerna. Det är chockrosa/lila/gula/blåa dräkter med matchande chockrosa/lila/gula/blåa skor, väska, och fjäder…eller facinator menar jag. Om det inte någon slags chockande nyans är det gärna storblommigt a la gammal gardin. Yes, jag har en snobb inom mig jag med!

Det var en fin dag, fina tal och enorm mycket glädje. Kvällen avslutades med ett riktigt big band och lindihop-dans, och bara för att uppdatera er alla om vad vi som inte drack alkohol den kvällen fick dricka, apelsinjuice till fördrink och kranvatten till maten. SKÅL!

3 tankar om “The English Wedding

  1. Mon dieu, apelsinjuice o vatten?! Party, party! Tycker det är trist att allt fokuseras på alkohol under bröllop, o sen får de som inte dricker alkohol ta vad som finns, typ. Det finns ju ändå roligare alternativ än kranvatten?!?!

    Och jag håller med om engelsmännens kläder. Det finns ju så mkt snygg att köpa i England, men när det kommer till bröllop så ska det matchas till tårna o det är starka färger, puff o stuff. Jag är också en snobb! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s