Desperate housewife

Jag må då inte ha något jobb men tänka sig hur upptagen man kan vara i alla fall. Det tar emot att skriva det här men det är nästan så att jag känner mig lite smått stressad. Om jag fortsätter säga det efter bröllopet så, please someone kick me. Jag är nämligen livrädd att bli en desperate housewife vid liknelse till den Aupair mamma-värden jag jobbade för när jag flyttade till London, hon hade både au pair, städerska, trädgårdsmästare, fotmassör och var ändå alltid jättestressad.  Tänka sig att jag strök hennes och hennes familjs underkläder i ett helt år innan jag packade mina väskor!

Hur som helst, jag stressar inte över Sainsburys eller att behöva köra till West Dulwich och fika med en vän men däremot är det otroligt mycket som ska bestämmas nu innan bröllopet. Det värsta är bröllopstårtan – den görs på plats där vi ska ha våran fest av hotellets kock, och när jag frågade vad de hade för olika alternativ sa han att allting är möjligt. 

Vi kan alltså välja och braka mellan chocklad, vit choklad, gräddtårta, marzipan och allt annat inom tårtornas värld. HELP ME!

5 tankar om “Desperate housewife

  1. Åh jag hatar när det säger så, ”du kan få vad du vill” och ”vad tycker du?” Det är ju de som är proffsen, helt omöjligt att tänka ut en hel tårta själv tycker jag!
    Vår bagare som också är min kompis bror var super! Han rekommenderade vad han tyckte, och visade på lite olika modeller som han gillar själv. Så fick vi säga vad vi gillade.
    Vi ska ha en 5 tårtor hög tårta (om du är med) med guld pelare. Första lagret gör han som en sockerkaka men med choklad i så att den blir saftig, sen vaniljkräm, sen en vanlig sockerkaksbotten och sen en hallon/chokladmousse som han gör själv. Så ett tunt lager med marsipan över så att de blir vita. Svanar i kristyr som emblem på sidorna och på toppen ska han lackera samma sorts blomma som jag har i brudbuketten.
    Jag hade ALDRIG kommit på den idén själv men jag tycker det låter supersnygg och hur gott som helst 😀

  2. Oj Oj Oj vad häftigt det lät! Jag vet, det vore bra om de hade föreslagit någonting. Men jag är väldigt inne på cupcakes nu, mest för att de är så himla söta!

  3. Mmm, bröllopstårta! Bara ni skippar den engelska varianten med frukttårta som är kompakt som jag vet inte vad, så blir det bra! 😉 Vi körde på nån slags chokladmousse-tårta, passade perfekt så senare på kvällen efter en lång middag o dessert. Cupcakes tror jag också blir fint, då kan man ju ha olika smaker o dekorationer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s