Countdown….

Med bara två veckor kvar till bröllopet känns det mesta under kontroll.

Det mesta är klart, det enda som inte är köpt är mina skor och örhängen – och den där tårtan förstås. Annars känns allt rätt bra, nu har jag bara en drös e-mail att skicka samt se till att alla London-bor hittar till Kungsör från Arlanda. Tänk så fantastiskt att så många av våra allra käreste kommer att dela denna speciella dag med oss. Underbart!

 

 

4 tankar om “Countdown….

  1. Ja precis, så var det ju! 🙂 Sant, och numer är jag inte en au pair skulle jag vilja säga, jag är en städerska och djurskötare och jag får så gott som ingenting betalt för det. :/ I början hos denna familj var det okej, väcka, hjälpa med frukost och skjutsa barn till och från skolan och till aktiviteter, hjälpa till med städning och strykning och gå ut med familjens hundar. Numer får jag utöver att ha hand om barnen städa precis allt i huset flera gånger i veckan, ta hand om alla familjens djur (vilket jag inte har nåt emot men tack vare detta så får jag ingen ledig tid under dagarna – i början hade jag 3-4 timmar/dag då jag kunde göra vad jag ville) och jag får inget mer betalt trots att jag jobbar minst dubbelt så mycket. Som au pair känner man sig så beroende av att hålla familjen glad med tanke på att man bor och äter hos dem, man har inget annat men på sistone har jag tröttnat något otroligt så ska leta nytt jobb. 🙂 föresten har du nåt tips om hur man kan översätta betygen? gu vad spännande att du och Reuben ska gifta er snart, och att ni ska göra det i Sverige! Jag önskar er all lycka. 🙂 kram

  2. Men hur kan det bara vara 2 veckor kvar? Det går inte in i mitt huvud! Det känns som vi har massor kvar att fixa, men egentligen är vi nog nästan klara. Ser fram emot att träffas!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s