My husband..

Min man (!) who I love dearly, har en ganska annorlunda smak. Som jag har skrivit om förut, så bryr han sig inte så mycket om hur saker och ting ser ut, utan bara att det fungerar.

När vi flyttade in i september förra året stod han i vårat lilla vardagsrum och sa ‘Darling, come and choose a rug!’.
Innan Reuben flyttade in med mig bodde han i en stor barn conversion. Där fanns det plats för stora mattor. Det gör det inte i vårat vardagsrum. Men eftersom han hade dessa mattor, och de är tydligen sköna att sätta fötterna på ska vi ju naturligvis ha dessa stora, mörka mattor i vardagsrummet. Och i kontoret.

När vi flyttade in hade vi endast Reubens möbler eftersom jag alltid har hyrt möblerat. Hans möbler gick i två färger. Mörkbrunt trä och vinröda textiler. Vinröda mattor, vinröda kuddar. Jag avskyr vinrött! Han hade även ett par tjocka, tunga oranga/vinröda gardiner som han ville hänga upp, men jag totalvägrade.
Innan jag bodde tillsammans med Reuben ägde jag ingen TV, eftersom jag sällan tittar på tv och dessutom tycker att de är otroligt fula. Reuben har en platt-tv som är säkert en utav de största i sydöstra London, och den tar upp hela vårat vardagsrum. Not kidding.
I början kändes det verkligen som att jag flyttat in i en ful bachelor pad…

Sakta men säkert börjar jag trivas mer och med, hemmet känns lite mera feminint nu – men jag måste säga att det är så mycket lättare, på detta plan, att bo tillsammans med tjejer. När jag bodde med Ida och Angelika kunde man planera hur man ville ha det tillsammans. Nu måste jag göra allt sådant själv eftersom Reuben verkligen inte bryr sig ett dugg. Han skulle vara nöjd med att bo i ett kalt hus, med endast saker man verkligen behöver.

Åh andra sidan ger det ju mig full kontroll och rätt att bestämma…någon som vill köpa några vinröda mattor kanske?

En tanke på “My husband..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s