Woodstock och Blenheim palace

Den lilla staden Woodstock kör man alltid genom för att komma till Reubens mormor, och igår tog vi en liten promenad när vi väntade på att vår indiska take-away mat skulle bli klar som vi hade beställt till middag. Jag älskar Woodstock, det är också helt otroligt gulligt. Allting är gammalt, alla har jättefina trädgårdar och det är faktiskt en ganska livlig liten by dit många turister kommer för att besöka Blenheim Palace där Churchill växte upp.

Rätt som det var drog Reuben iväg mig till Blenheim Palace som låg runt hörnet från torget i Woodstock. Jag blev jätte-exalterad, låtsades som att jag var i en Jane Austen film och bestämde att nästa gång vi åker dit måste vi beställa solsken och ta med en picnick-filt.

 

2 tankar om “Woodstock och Blenheim palace

  1. Det är det här England jag också gillar, inte de små förorterna där council estates ligger på rad och allt bara är fult. Om vi kunde bo på nåt sånt där ställe skulle jag faktiskt kunna tänka mig att bo i England. Kanske. 😉

    • Åh jag vet vad du menar Marie, det är synd att inte hela England ser ut så som Cotswolds gör. Men det finns faktiskt flera ställen kvar, och även om det finns mycket fult så är inte allt fult. Funderar ni på England eller? Här i London finns det ju faktiskt mysiga områden som jag kan tipsa om, och även hela städer på andra ställen som är väldigt fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s