Så ja

Efter en mindre ‘I don’t know what to do with my life’-kris har jag nu funnit någon slags lösning. Och jag är helt besatt, igen. Skönt. Jag trivs med att vara besatt. Det där o-fokuserade tillståndet då jag rycker på axlarna är ingenting för mig.

Så, min nya besatthet är att lyckas komma in på en ny universitetsutbildning som är erkänd av British Association for Counselling and Psychotherapy. Jag vill helst göra en MA in psykoterapi, eller ett postgraduate diploma, åt minstonde. De två åren jag spenderade på London Southbank räcker nämligen inte, förutom att jag kanske får hoppa på andra året av en MA direkt. Vilket är bra, och billigare. Allt i allt kommer det ta fyra år tills jag är helt accredited som psykoterapeut. Och ja, det är värt det. Jag har fattat det nu.

Så nu sitter jag här och skriver varför de ska välja just mig. Jag vet ju att det här är det jag vill, jag andas ju psykololgi, trauma och tankemönster varenda dag. Jag är bra på det. Men hur ska jag få dem att fatta?
Ni får gärna hjälpa till!

5 tankar om “Så ja

  1. Busenkelt! Du skriver om dina erfarenheter och hur du med hjalp av bla fantastiska terapuefter har lyckats ta dig igenom och ut pa andra sidan. Om hur inspirerad du har blivit. Du skriver om ditt intresse for mannsikor, tankar och psykologi i ditt liv att det for dig inte bara ar fraga om ett yrke. Det ar en livsstil, som du har haft i manga ar och att du har en torst for att utvecka, lara dig mer om dig sjalv och andra. Du skriver att genom ditt eget sokande genom livet har samlat pa dig en oerhord kunskap och erfarenheter som du kan anvanda dig av for att hjalpa andra.
    Du skriver om go loveyourself och dina erfarenheter inom psykatrin som du redan har. Att du har anvant dina ar utanfor skolan att samla relevant arbetslivserfarenhet for att nu ta steget vidare och fullfolja din utbildning.
    Typ sa. Det finns liksom inte nagon mer passande kandidat an du sa det ar bara att kora pa.
    Kram och best of luck!!

  2. Har du verkligen kollat att du behöver plugga så länge? Du har ju redan två års pluggade på post grad, kan du inte söka individuell accreditation och sen kanske komplettera det som fattas, om ens någon fattas. Jag pluggar deltid och det tar mig 4 år totalt för UKCP och BACP reg, om du pluggar heltid bör det ta ju ta enbart 2 år. En kollega som jag hade förra året hade läst något 1 års MA prg i Idrottspyskologi (vilket jag tyckte inte hade så mycket med terapi att göra, men, men) i USA, hon höll på med sin ansökan till BACP baserat på utbildningen samt den tid hon arbetat i London (som terapeut på EACH) som kompletterande till det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s