Rainy Tuesday

image

Gick till det nya jobbet, kom dit och fick reda på att jag inte börjar förens kl 12….de hade lämnat ett meddelande på min telefonsvarare igår som jag inte har fått. Så nu dricker jag kaffe på ett café i Bellenden, en del av Peckham som försöker vara posh, mest för att få upp huspriser…gott kaffe i alla fall!

5 tankar om “Rainy Tuesday

 1. Ja, visst är det regnigt och tråkigt idag…

  Lycka till på första dagen!!
  Usch vad avis jag blir när du visar en sån där frestande kopp… mmm, kaffe!
  (jag tror det blir sugrör för mig med… )

 2. Åh lycka till!! Gud vad duktig du är som skaffade nytt jobb så fort, och precis det du ville ha, så himla roligt! Här i Sverige är det dimmigt och grått, och det har regnat från och till i flera dagar. Hösten är här :/

 3. Vad kul att du hittat till min blogg. Varmt välkommen! Och kul med nytt jobb, grattis !
  Jag har endast kort erfarenhet av jobb med missbruksproblematik men kul att få vara med i eftervården, jag tror att den är otroligt viktig (kanske den viktigaste delen) och att den ofta glöms bort med recidiv som resultat. Hur jobbar man med eftervård i England ?
  Trevlig helg !
  Kram

 4. Tack allihopa!

  Sandra: Tack, ja det är jättespännande. Du har rätt när du säger att eftervården (tack för hjälpen med ordförrådet!) är nästan det viktigaste. Det stället jag jobbar på är 12-stegs-inriktat, de kommer tills oss tre dagar i veckan under minst 12 veckor. Vi har gruppterapi varje dag, samt workshops om olika saker och individuell terapi. Vi har också en kvinnogrupp en dag i veckan. Jag har ju bara varit där i tre dagar själv så kan nog skriva lite mer om det om några veckor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s