Tacka vet jag Hollywoodfruarna

Skräp-tv måste vara något av det mest avkopplande som finns. Efter en skitjobbig dag på jobbet finns det nog inte mycket annat som slår de knäppa hollywoodfruarna. På jobbet analyseras allt och alla. Vi pratar känslor, roller och tankar dag ut och dag in. Och för att jag inte ska bli galen och sönderanalysera mig själv, vända upp och ner och ifrågasätta hela världen samt få en PMS-psykos gäller det att jag skapar lite kontraster.

Sådär ja, TVn ska på  Over and out.

 

9 tankar om “Tacka vet jag Hollywoodfruarna

  1. Jag håller med, det finns inget så avkopplande som sånna program, love it! Så kan man sitta där och känna att deras liv verkar vara ganska tråkiga trots alla pengar. Jag menar, fixa håret varje morgon i flera timmar? Gå till frisören med sin hund? Träna på att duka bord!? Hahaha!!

  2. Jag ar precis likadan, maste ha trash TV och brain dead underhallning for att varva ner. Borja kolla East Enders med, fyller samma funktion.
    KRAM

  3. Absolut! Förr var det keeping up with the Kardashians och nu blir det svenska Hollywoodfruar för mig. Skräp tv och skvallertidningar är bra avkoppling in nån timme. Hjärnan bara degar ut… ahhh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s