Hyde Park 30.9.2011

Jag vet att alla tjatar om det varma vädret…..och jag tänker inte vara sämre! 30 grader varmt och strålande sol den sista september känns konstigt. Jag vet inte vad jag ska ha på mig och blir förvirrad, i stället för att gå runt och dricka varm choklad i en tjock tröja har jag idag haft på mig en utav mina tunnaste klänningar och druckit kall frappucino från Starbucks i stället.

Den varma eftermiddagen spenderade jag med Helene i Hyde Park. Vi åt lunch i gräset, pratade om det mesta och skrattade en hel del. Vi pratade om hur mysigt det var när man var liten och fick äta fredagsmat som kött, pommes och bearnaisås och äta ostbågar…allt sentimentalt prat om mat blev till att vi bestämde oss för att ha en liten reliving-the-past fest och laga Flygande Jakob och fixa marängswiss med tomtebloss. Ni kommer väl ihåg vad Flygande Jakob är? Typ 90-talets svar på fredagsmys?

För övrigt kan jag tillägga att min träningsvärk har blivit värre, jag kan knappt gå och skriker så fort jag behöver ta mig upp ur soffan eller sängen. I morgon  bitti tänkte jag plåga mig själv lite mer med ett till British Military Fitness-pass i Dulwich Park, om jag kan röra mig det vill säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s