Bath

Idag har jag och Reuben kört hela vägen till södra Wales och sedan hem igen för att hämta ett elektroniskt piano R köpt på Ebay. På vägen hem stannade vi i Bath och jag blev lite smått förälskad. Vilken fantastisk stad! Det är sällan jag förälskar mig i andra städer i England, men Bath var helt underbart. Tyvärr hade vi inte så mycket tid att spendera där men vi hann med att se Bath Abbey där en stor orkester övade för en kosert. Underbart vackert var det!

Undrar hur länge den där flaggan har hängit där….

Jag blev helt fascinerad av diriginten – han var helt fantasitsk, eller det verkade som att han var det i alla fall! Jag kunde stått och tittat på hur han jobbade hur länge som helst.

8 tankar om “Bath

  1. Åh, Bath! Jag var ju där en snabbis i april. Tyvärr spöregnade det de få timmarna jag var där, så jag hann inte gå omkring och se särskilt mycket. Men det lilla jag så var verkligen fantastiskt gulligt!

  2. Åh, jag älskar Bath! Det är hur mysigt som helst. Fast massor av fiskmåsar och fågelskit. Det har minsann min jacka fått erfara..

    Och tack förresten. Jag mår MYCKET bättre nu… vet inte vad som hände? Vi får försöka styra upp den där fikan… säg till när du kan! x

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s