Frågesport

Linnea skickade en kul liten frågesport till mig. Jag har varit seg att svara och fick dåligt samvete (bloggen har för mycket makt i mitt liv) so here we go!

Varför började du blogga?

Jag har bloggat på flera ställen, jag började blogga i Februari 2006 då jag som nu, mest skrev strunt med diverse bakisångest-inlägg. År 2006 – 2007 var en hemskt tid! Sedan bloggade jag om på Mission Sparkle där jag lekte hobby-psykolog och uppmuntrade mina blogg-läsare att tänka positivt hela jävla tiden . Sen blev jag själv diagnoserad med PTSD vilket fick mig att tänka om, och därför startade jag den här bloggen där tanken är att jag ska vara lite ärligare, med mig själv och er andra.

Vilka bloggar följer du?

Mest utlandsbloggar faktiskt. Jag har märkt hur nästan alla bloggare jag följer lever tillsammans med en man, och ofta engelsmän eller män som inte är från Sverige.

Favoritfilm?

Gud jag är så otroligt tråkig när det gäller filmer. Det bästa sättet att få mig att somna är att sätta mig framför en film. Men jag har några som jag gillar och minns, men den enda jag kan tänka på nu är Girl Interrupted. Annars tycker jag om det mesta som är engelskt och romantiskt. Jag ÄLSKAR romantiska filmer. Och om det finns hästar med i filmen blir jag ännu gladare. Och rosor och vackra vyer och sånt….

Vilka länder drömmer du om att besöka?

Jag vill åka till sydost-Asien och bada i kristallklart vatten, äta god mat och sova i en bungalow på stranden. Och jag vill jättegärna tillbaka till USA. Annars trivs jag rätt bra i Europa, tycker liksom de där långa flygresorna är lite sådär….

Mina fem bloggrosor går till:

Duktiga Tjejen – för att hon är tuff och skriver en anonym blogg.

Jenny – för att hon är en rolig tjej!

Sarah – för att hon skriver så ärligt.

Johanna – för att hon alltid har så fina foton!

Charlotta – för att hon lever mitt ‘alternativa liv’ och är en jättehärlig tjej!

6 tankar om “Frågesport

  1. Läste lite i din gamla blogg, vilka fina bilder på dig och Reuben! Och vilken fin röd klänning, och jag älskade inlägget om post code snobberi!! Hahaha, liten sån snobb är väl jag också, men inte i sån grad att jag inte klarar av att gå till en park som heter Peckham! Haha. Jag och Mark har för övrigt gjort en låt (typ slinga) som heter ‘wrong area code’!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s