What a lovely weekend…

image

Jag har haft en otroligt mysig helg med syrran och hennes barn, alltså jag har verkligen älskat att ha dem här. Alva och Axel tycker båda så mycket om London och det är verkligen ett äventyr för dem, bara en sådan sak som att åka dubbeldäckare är spännande. Vi har gjort massor, igår gick vi på ‘The Harry Potter walk of London’, idag adeventsfikade vi på Scandinavian Kitchen, shoppade på GAP och besökte Harrods egna Harry Potter-butik. Jag gör ju så sällan turistsaker här i London så det är faktiskt ganska kul att besöka ställen som Harrods eftersom jag så sällan är där, och se allt genom deras ögon.

Alva var också väldigt nyfiken på Tower Bridge eftersom hon tycker det ser ut som en hängbro, så medans Reuben lagade Sunday Roast i kväll tog jag och Alva bilen upp till Tower Bridge (en kort resa på 15 minuter från mig), köpte varsin varm choklad från Starbucks och promenerade över Tower Bridge fram och tillbaka. Supermysigt att umgås med sin systerdotter på tu man hand här i London! Kvällen avslutades med Reubens Sunday Roast här hemma, och till efterätt hade han fixat Eaton Mess. Det kan inte bli mycket bättre än så….:)

4 tankar om “What a lovely weekend…

  1. The Harry Potter walk of London? Vad är det för spännande. Vi pratade i helgen om London. Jag och äldsta sonen var där för några år sedan och nu vill den andra sonen också dit. Vi pratade om det kan finnas någon HP resa eller tour för det vill dem verkligen göra. Låter som en fantastisk helg /Sahra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s