Konsert på Wigmore Hall

Igår var min kör med på en julkonsert på Wigmore Hall och sjöng tillsammans med sopranen Margareta Bengtson, ni vet hon som var med och startade The Real Group? Hon är otroligt duktig och jag njöt verkligen att få höra henne sjunga. Dessutom är hon väldigt trevlig och jordnära också!

Konserten gick bra, vi gick in och ut på scenen flera gånger och även om vi var lite nervösa och rädda i början så slappnade vi av efter andra sången.

Reuben satt i publiken och ÄLSKADE det, han blev speciellt imponerad av pianisten Bengt Forsberg. Efter konserten gick jag fram till honom och hälsade från Reuben, och Bengt gav mig sin ros som han fått av arrangörerna och bad mig att ge den till Reuben och hälsa god jul från honom. Reuben blev helt starstruck och rörd, och nu står den på pianot här hemma för att inspirera honom till att öva minst en timma om dagen. Haha!

För mig var det otroligt häftigt att få sjunga med sådana otroligt duktiga musiker, det är det som är så kul med den svenska kyrkokören i London att vi får vara med på så mycket. Först St Paul’s Cathedral och sen Wigmore Hall. Det kan liksom inte bli så mycket bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s