Christmas Day

Och jag dricker kaffe såklart. Och leker med min nya ljudanläggning som Reuben gav mig i julklapp. I övrigt har jag och R varit ute och gått på kyrkogården, jag blev emotionell och gråtfärdig (vad är det med julen egentligen som gör att man blir sån?), vi träffade också världens sötaste hundar och pratade med deras matte och husse.  Alla som vi mötte hälsade på oss med ett ‘Merry Christmas’. Mysigt! Nu ska jag ut och springa och sen ska vi visst äta kalkon. Det blir nog gott, även om jag inte kan känna någon skillnad mellan kalkon och kyckling. Kan ni det?

2 tankar om “Christmas Day

  1. Musikanläggning? Var det något du önskade dig. Jag fick inte mycket på min önskelista. Även om vi pratat om att ligga lågt es vi var i New York och spenderade så mycket pengar. Men något lite mer personligt och lyxigt hade jag nog räknat med. Jag har mest gått omkring om småsurat. Otacksam som bara den. Har hunnit en runda idag. Försökte springa lite, men foten sväller upp som en ballong. Men det var ändå skönt att röra sig. God Jul önskar Sahra

    • Nej, jag hade ingen önskelista direkt. Men Reuben är ju en teknisk nörd…han skulle nog aldrig köpa något ‘romantiskt’ som typ parfym, ljus eller underkläder. Nej, praktiskt ska det va! Jaja, jag var lite skeptsik först till denna nya maskin men det är faktiskt riktigt bra, den är trådlös och kan spela musik från alla våra olika datorer och telefoner i huset. Och jag styr den via telefonen och har den uppkopplad till min spotify.

      Julen är ju en konstig högtid tycker jag, kan inte påstå att jag någonsin är speciellt glad på jularna, tycker mest att det är skönt när det är över….
      Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s