Den där träningsmotivationen

Det har blivit kallt i england, alltså det är nollgradigt och jag håller nästan på att frysa ihjäl. Varför känns det alltid som att det är -10 när termometern står på en halv minusgrad?

Det är svårt att känna sig motiverad till att träna BMF i det här vädret eftersom det alltid är utomhus. Jag ska dit om 50 minuter och tanken på att göra armhävningar på iskall mark, i mörker och där man dessutom alltid är i risk av att lägga sig i hundbajs känns inte så himla lockande.

Nåväl. Man får tänka på endofinerna efteråt och bara försöka förtränga att vår hemska stenhårda tränare kommer att tvinga oss att kuta och göra burpees till man känner sig svimfärdig.

Off we go!

Foto: Flickr

4 tankar om “Den där träningsmotivationen

 1. Haha, vilken underbar bild! Men hu, gör ni armhävningar utomhus i denna kylan? Maken och ena dottern gör armhävningar på kvällarna här hemma och nästa gång de klagar över hur jobbigt det är ska jag påminna dem om dina armhävningar i kylan utomhus. 😉

  Det är samma känsla här i Skåne, när termometern visar runt nollgradigt är det lika bitande kalt som när de har tvåsiffrigt i norr på grund av den råa kylan och vinden från allt vatten som omger oss. Och just nu har vi de där -10 graderna. På termometern. Brrr.

  Sköt om dig och hoppas att träningen gick bra trots kylan.

  Kram Lotta

  • Yes, vi tränar utomhus året runt i alla väder. Det är bra eftersom jag slipper ta mig iväg till ett gym, men jobbigt när det är frost och kallt…fasst vi håller värmen uppe för det mesta!

  • Engelsmän fattar inte det där med att klä sig i ordentliga kläder. Jag tror de blir immuna då de som barn tvingas att gå i skoluniform som består av kortbyxor året om. Och deras kalla hus. Jag ser människor cykla till jobbet shorts när det är minusgrader ute. Håller med dig….what the f’ck liksom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s