Monday lovely monday

Jag har världens mensvärk. Sitter och drömmer mig bort från min stökiga lägenhet genom att titta på hus på findaproperty.com. Ska lämna in bilen för M.O.T (besiktning) i eftermiddag och undrar hur mycket det kommer att kosta den här gången. Senast gick det på £500 och då kom problemen som skulle ha fixats tillbaka några dagar senare. Kul! Egentligen borde man köpa en ny bil. En som aldrig går sönder. 

Nej ush vad tråkigt. Jag går tillbaka in i min findaproperty värld i stället. Fantiserar om att bo i det här huset, eller kanske det här? Ser trevligt ut tycker jag! *letar pengar under madrassen*

13 tankar om “Monday lovely monday

 1. Hur gick det på MOTn? Hoppas det inte blev lika dyrt som förra gången. Det är så sura pengar, och visst är det alltid dålig timing när sånt händer och man ska ut med pengarna!?
  Själv har jag precis bitit av en halv tand, och jag gissar att det inte heller blir billigt att fixa 😦 Och så har jag ingen tandläkare här i London då min svenska tandläkare flyttat hem. Man har ju hört en del skräckhistorier om vissa tandläkare här så helst hade jag velat åka hem till min svenska tandläkare, men det funkar ju inte denna gången, tyvärr.
  Kan du kanske rekommendera nån som är bra? Bor i SW London, så här eller centrala London skulle funka bäst.
  Fina hus för resten – gillar också gamla hus bäst!!

  • Den gick bra – ingenting behövde fixas! Woo!
   Ang. tandläkare – jag har en jättebra i East Dulwich men jag antar att det är lite fel område för dig? Det behöver inte bli så dyrt, NHS ska ju stå för den största kostnaden.

   • Tar gärna emot rekommendationen även om East Dulwich som du säger inte direkt ligger around the corner.
    Men då måste du gå till en NHS tandläkare, eller hur? Jag har för mig att jag betalade allt själv sist jag gick till tandläkaren här i London, men det var ju ett tag sen så jag kan ju ha fel för mig. Och jag har en kompis som alltid brukar prata om sina svindyra tandläkarräkningar …. Jag tror han går privat.

 2. Em – de flesta tandläkare tar mot NHS-patients. Ibland täcker inte NHS hela behandlingen , men du kan ta del av behandling på NHS-kostnad och det som eventuellt inte täcks får man betala själv. Det är billigare än i Sverige i alla fall! Min tandläkare finns på Dulwich Dental Clinic på Lordship Lane, jag hatar verkligen att gå till tandläkaren och han är den bästa jag varit hos, inte alls ‘shaming’ eller ‘patronising’ som jag tycker många är.

  • Tala om att ha noll koll på det här med tandläkare, haha 😉 Tur att du vet. Jag ska definitvt se till att inte betala mer än jag behöver! Nu har jag ju (peppar peppar) inte gått så ofta till tandläkaren och därför mest gått på check ups och tandhygienisten hos min gamla hemma i Sverige. Men det funkar ju inte om man måste göra nåt akut.
   Jag vet vart Lordship Lane ligger – vad heter din tandläkare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s