Fail

Jag har aldrig firat Valentines day, men tänkte att vi kunde ju ha lite vardagslyx i kväll såhär på en annars rätt så trist tisdag. Bestämde mig för att fixa kladdkakan som jag drömt om, åkte till Sainsburys efter jobbet och skickade ett SMS till the husband och frågade honom om han kunde köpa någon god mat från Marks&Spencer’s. Där har de mat som i princip är färdiglagad, men goooood och fancy. Eventuellt är allt redan ordninggjort så stoppar man bara in den i ugnen och så lagar den liksom sig själv.

Kom hem, fixade kladdkakan. Reuben hörde av sig och han var fast vid London Bridge med sin mamma. Han kom hem två timmar senare utan mat och tyckte att vi kunde åka till Tesco och köpa något ‘instant’. Då var klockan över åtta på kvällen och jag var dödshungrig.  Gud så sur jag blev. Men jag gjorde mitt bästa och försökte att inte visa hur besviken jag var (jag menar, hur svårt kan det vara att bara komma ihåg!). Åkte givetvis inte till Tesco utan lagade ihop en kycklinggryta i stället.

Och lämnade snällt disken till honom! Ha! Happy valentine.

10 tankar om “Fail

  1. Mmmm! Marks & Spencers har ju verkligen så mycket god mat! När vi är i England går jag och maken runt där och suktar efter all god mat som vi inte kan köpa i Tyskland. Mmmm…

    Helt rätt att lämna disken! Jag kan också bli riktigt sur om jag inte får mat när jag är hungrig… Hoppas både grytan o kakan blev god! 🙂

  2. Det påminner mig om när James fyllde år för en massa år sen, och jag hade fixat mat och grejer. Så fastnade han i trafiken och kom hem vid typ 22.00 och jag satt där med kall mat och vissna ballonger. Good old English traffic!
    Hoppas kakan blev god ändå, gud vad jag blev sugen på kladdkaka nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s