And it is still raining…..

Vaknade upp i morse till en grå himmel och….regn. Nu har golfbanan blivit så översvämmad här utanför att änderna har fått nya små plaskdammar att simma runt i. Jepp.

Åkte iväg trots regnet och tränade i Dulwich Park. Fick mig en behövlig endorfinkick och var på superbra humör när jag kom hem igen. Hängde lite med Reuben tills vi bestämde oss för att åka till Ikea. jag ska försöka fixa till vårat kök och sätta upp lite hyllor och så. Reuben var mest intresserad av köttbullarna. Som man i England äter med pommes. Man brukade kunna få vanlig potatis med det för några år sedan men nu har de tagit bort det alternativet, jag antar att det är för att engelsmän inte förstår sig på kokt potatis. Och det är väl inte konstigt, kokt potatis är ju halvroligt.

Jag var jätteduktig och köpte bara det jag behövde, alltså hyllan. Och en blomma. Så det gick snabbt! Beror nog lite på sällskapet också, han tycker det är halvkul att gå runt och dofta på ljus…

Nu har vi parkerat oss i soffan, det regnar…fortfarande. Jag dricker té och har ätit Ikeas egna delicatoboll. För ni vet väl att Ikea har slutat ta in bra mat till deras matbutik, och säljer endast sitt eget? Supertrist, men delicatobollen får ändå godkänt.

2 tankar om “And it is still raining…..

  1. Jag har lyckats åka till Ikea utan att köpa något två gånger i år! Måste vara rätt unikt. Och jo, Ikeas matavd är inte kul längre… Vart är allt gott godis???
    Lycka till med hyllan!

  2. Gud vad duktigt. Jag som tyckte jag var duktig som inte plockade på mig tio extra grejer. Jag vet det är surigt med Ikeas matavdelning, kan ju inte påstå att deras choklad är som Marabou direkt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s