Träningen

Igår tränade jag i 28 grader värme. Jag svettades som bara den och allting kändes så mycket jobbigare. I kväll ska jag träna med en kompis inne i Hyde Park, jag hade tänkt att gå på ett Running club pass först men efter gårdagens pass har jag ångrat mig, jag vill springa så lite som möjligt i denna värme.

Jag tycker det är svårt att veta om jag har blivit mer vältränad de senaste månaderna, för det känns som att jag står ganska stilla. Starkare har jag nog blivit för jag tycker det är lättare med pullups och all sånt som har med upperbody strength att göra, men med allt annat känns det som att jag har stannat up lite. Kanske har det att göra med att det är mycket lättare att träna i kallare väder, för just nu känns det bara tungt. I måndags  när vi tränade intervaller var jag tvungen att stanna en stund för att hämta tillbaka andan, och det händer aldrig!

Hur som helst, på söndag ska jag göra ett fitness test som man kan göra varje månad på BMF. Det är ju bra för då kan jag ju verkligen se om jag blir bättre. Jag har aldrig gjort något förut så det ska bli spännande.

Idag ska jag åka och köpa något tunnare att träna i. Lycra är liksom bara äckligt när det är så här varmt.

Efter träningen igår. Jag gjorde 30 pull-ups innan vi började, sedan 1 timma av extremt svettig intervallträning och en massa burpees, bastardos och mycket annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s