Loreen – fattar inte grejen

Sorry Sverige men jag fattar verkligen inte grejen med Loreen. Kanske är det för att jag inte gillar Eurovision-musik, men njä, jag får verkligen inga eufori-känslor av att lyssna på Euphoria ,snarare klagomål av min man som 1 minut in i låten säger ‘What is that, it sounds AWFUL‘, . Jag håller med, tycker mest att det låter lite som dålig eurodance a la 94.

Är det inte bara lite av en media-hype? Jag tror kanske att om jag skulle bo i Sverige och dagligen  fick höra vilken succé Loreen är så skulle jag kanske tycka lite annorlunda. Eller kanske inte. Vad tror ni?

14 tankar om “Loreen – fattar inte grejen

  1. Jag bor inte i Sverige men gillar den! Precis en san lat som jag vill springa till faktiskt. Var i Stockholm nar melodifestivalen var och hon sjong och jag gillade den direkt.

    Har inte hunnit kommentera alls pa lange. Ville bara saga att jag hoppas du mar battre – det verkar som det pa dina inlagg. Kram!

  2. Haha jag tycker hon är jätte duktig och jag gillar låten också. Har en sån hat-kärlek till Eurovision, det är så cheesy så det blir underhållande! Heja Sverige! 😀

  3. Jag har hört låten typ en gång och jag fattar inte heller grejen. Jag fattar i och för sig inte hela eurovisiongrejen heller (eller mello som man tydligen säger nu). Jag hejar väl på Sverige för principen, men jag kommer inte titta 😛

  4. Jag är inte så imponerad av Loreen alls. Kommer inte att heja på henne ikväll. Låten är gnällig i tonen. Skönt att höra att man inte är ensam om att ogilla Sveriges bidrag i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s