Lyxfrukost

Både jag och Reuben är lediga, han gjorde sin sista dag på sitt dagjobb förra veckan så vi är båda hemma i det fina vädret. Han har dessutom inte ens börjat leta efter något nytt än då det brukar gå väldigt fort för honom när han väl börjar, så vi har liksom semester utan att ens veta när den kommer att ta slut. Härligt!

Eftersom det är semester lyxar vi på. Vi har ätit frukost ute två dagar i rad, det är så härligt nu när det är fint väder. Kaféet ligger bara på andra sidan parken så vi får en fin promenad på vägen dit också.

Förutom att lyxa runt här hemma har vi även satt tänderna i en massa pappersarbete. Fy fasiken vad tråkigt men det behövs verkligen. Reuben har tre företag så han samlar på sig en hel del, jag samlar på mig utan att ha något företag att sköta. Just nu håller jag på och reder ut en jobbig grej med det brittiska skatteverket, de har nämligen fått för sig att jag har frilansat sedan år 2004 och tycker därför att jag är skyldig dem en massa skattepengar!

Det lyxiga frilansjobbet jag hade var tydligen inom hemtjänsten som ‘Carer’. Varför skulle jag frilansa som hemtjänstbiträde?? Jag har jobbat inom hemtjänsten här i London men verkligen inte försökt frilansa som det. Skatteverket tror alltså att jag fortfarande frilansar inom denna glamorösa industri och har försökt räkna ut hur mycket pengar jag har tjänat genom alla åren från 2004 fram tills nu.

Inte kul alls, men jag hoppas och tror att det kommer att reda ut sig då mitt jobb som jag arbetade på mellan 2003-2006 ska skicka bevis på att jag var anställd och inte frilansade för dem. Reuben var med om samma sak för flera år sedan och lyckades  lösa det utan att behöva betala något så nu ska jag fortsätta rota fram alla gamla payslips och P60:s.

Tråkigt men skönt, jag sparar nämligen allt och har haft lådor med gamla kvitton och skit i. Ska bli skönt att slänga allt!

4 tankar om “Lyxfrukost

  1. Gud vad skönt med gemensam ledighet! Är lite avis 🙂 Men vi kommer vara lediga samtidigt från ca den 3 september eller däromkring, det ser jag fram emot. Pappan får ju vara hemma två veckor med nyfött barn tillsammans med mamman men det tycker vi är för lite, så det blir minst en månad. Iofs kommer vi nog knappast hinna njuta av varandra då, men ändå 😉

    Blev sugen på sånt där rostat bröd. Det värsta är dock att jag har SÅN craving på jordnötssmör. Rostad macka med jordnötssmör… åååh… och så får man inte äta jordnötter som gravid (eller: man bör UNDVIKA).

  2. Mycket bra!! Har du läst Karen Kingston’s bok: Clear Your Clutter With Feng Shui? Oavsett om man tror på Feng Shui eller inte är boken underhållande och en mycket bra ”spark i baken” för ”ekorrar”. Ha det skönt på semestern!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s