Bara vara hemma

image

Den här veckan är nog nästan den första gången vi har ledigt båda två utan att åka iväg någonstans och vet ni vad, jag gillar det! Det är riktigt skönt att bara vara hemma och inte ha en massa planer. Inga väskor att packa och inga plan att hinna med. Underbart! Vi har i stället lagt fokuset på vårat liv i vårat hem, rett ut en massa pappersarbete som jag skrev om igår, slängt massa grejer på tippen, gått promenader och tagit dagen lite som den kommer. Inte haft några tider att passa, det gör en sådan skillnad, för oss båda!

Men snart blir det lite annorlunda, på lördag sticker jag nämligen iväg till Italien på en liten miniholiday med min storasyster. Lördag – tisdag bara, men det ska bli roligt att få åka iväg  och spendera lite quality time med syrran, det händer så sällan. Vi ska till ett ställe som heter Cinque Terre – någon som har varit där? Något man inte bör missa?

.

6 tankar om “Bara vara hemma

  1. Cinqueterre – underbart! Att bara vara där räcker nästan, att vandra mellan byarna/samhällena. Ät fisk, t.ex. grillad svärdfisk! Om man vill komma lite fortare fram, tar man med fördel tåg. Det är sprängt tunnlar mellan varje by/samhälle, så det går urfort att åka tåg. Om ni råkar ha hyrbil, tänk då inte tanken ”äh, vi tar bilen till nästa by”. Det tar lååång tid. Nu är det längesedan jag var i Cinqueterre, men jag tror inte det med logistiken har ändrats så mycket.
    Varning för undervattensströmmar i Riomaggiore, om ni råkar bada där…!
    Men hela C. är verkligen superduperfint!

  2. Är det dit ni ska, som visas på bilden? Ser grymt mysigt ut! Har ingen koll alls på det stället men säger bara en sak: Ät färska tomater, parmesan, basilika och glass. YUMMIE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s