Om att inte skrika på sin man

Jag har tränat varje dag den här veckan och idag åt jag en sen lunch vid tre bara för att kunna äta en sen middag. Efter att ha varit inne i Farringdon på ett möte och lite annat i kväll så blev jag hungrig på vägen hem och gick in till Tesco och köpte en pizza med mascarpone, skinka och svamp. MASCARPONE, fattar ni vad gott det är?

Sedan gick jag hem från stationen och blev hungrigare och hungrigare. När jag kom hem så gav jag påsen till Reuben som sa ‘I’ll deal with this darling’.

Jag satte mig i soffan, Reuben började jobba och jag frågade honom  försiktigt två gånger om han hade koll på pizzan. Efter en ganska lång stund gick han för att ta ut den ur ugnen, jag hör ett ‘FUCK’ från köket och hör hur R kommer tillbaka till vardagsrummet.

Han brände den. Pizzan var helt svart och oätbar. Och bara för att jag inte ska gapa och skrika på honom nu så skriker jag här i stället.

HOW THE F*CK COULD YOU BURN MY PIZZA?

Nu värmer han upp någon äcklig kyckling i stället och ursäktar sitt beteende med  att han räddade mig från  en glutenbomb. Men jag ville ju ha pizza, åååh…med mascarpone! Snabba härliga kolhydrater, ost, skinka! Nu får jag äta torr kycklig i stället.

/Arg och hungrig tjej

4 tankar om “Om att inte skrika på sin man

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s