Fail

Försökte förbereda för semestern och tänkte att jag skulle bli en sådan där snygg tjej som målar naglarna i någon häftig sommarfärg. Det gick inte så bra. Först och främst, jag vet inte HUR man filar naglarna.  Hur man håller filen, hur man får en snygg form och hur man har tålamod till att göra det. Jag använder nagelklippare och klipper så att de blir fyrkantiga och korta. Och sen när det kommer till nagellack. Allt hamnar utanför, jag känner mig lika glamorös som en fyraåring som har rotat i sin mammas badrumsskåp.

Att måla naglarna är lika svårt som att måla på papper. Och om det är något jag är dålig på så är det där med att skapa något vackert. Har faktiskt till och med kommit på att jag säkerligen har någon slags konstnärligt dyslexi. Kan inte rita, förstår mig inte på konst och så fort jag försöker blir det bara otroligt fult. Och nej, det handlar inte bara om att vilja som man så ofta fick höra på bilden i skolan. Jag KAN faktiskt inte!

4 tankar om “Fail

  1. Jag kan inte heller vilket har varit väldigt frustrerande under de år då jag sydde och designade mina egna kläder (låter som Lena PH…). Visste precis hur jag ville det skulle bli, såg bilderna inne i mitt huvud men kunde aldrig få ner dem på papper men å andra sidan kunde jag ju ändå rita mönster och sy det jag såg!
    Måla naglarna kan jag däremot om jag bara kunde hålla mig och sitta och vänta tills det torkat ordentlig och inte börja fixa med saker så lacket kletas ut…

  2. Åh det där minns jag. Bild i skolan och puckade lärare som tyckte att det bara var att rita och som betygsatte hur man ritade ett jävla träd. Typ.
    Sjukt avis på Italien trippen. Jag har italyabstinens

    • Ja fy, jag kommer ihåg en termin då jag var tvungen att måla en SKO. Med skuggor. Jag fick godkänt till slut, men jag tror verkligen inte på det där att ‘man kan om man vill’ när det gäller till att måla. Som att säga till någon som har svårt för att skriva ‘Du kan om du VILL lilla gumman!’. Fy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s