In italy

image

Jag är i Italien! Det är 35 grader varmt i Padova och vi har svettats och tagit det lugnt. Man kan liksom inte göra så mycket mer. Vi tog en promenad ner till stan i eftermiddag och åt glass och drack cola på en uteservering. Italien är så vackert och arkikteturen i Padova är helt underbar.

I morgon , tidigt, tar vi tåget till Venedig och spenderar förmiddagen där. Reuben vill sitta på ett torg och dricka kaffe, och JOBBA, medans jag nog nöjer mig med att sitta på samma torg, dricka kaffe och läsa en bok. Men så är ju också Reubens passion för att skriva software samma som en författares passion till att skriva en bok.

En till sak bara, maten här är underbar. Charlotte lagar otroligt god mat och till och med bönorna smakar typ lika gott som…chips? Inte för att jag gillar chips, men ni fattar poängen. Så enkelt men så gott. Åh detta land, jag tror jag har en crush. A crush on Italy.

2 tankar om “In italy

  1. Åh, vad roligt att ni åkte! Och nu är ni kanske i Venedig. Hoppas ni åkte Gobdol, trots priset. Vi gjorde faktiskt det och ångrade oss inte. Det var värt det. Fast vi åkte där inga andra åkte, hittade en ensam gondoljär som körde nån annan väg. Eller paddlade. Ja, du fattar. När vi var där var det dock regn-rekord och översvämning, fast just i Gondolen var det lyckligt nog uppehåll. Nästa resa måste ni göra till Sicilien, you’ll love it! Sen får du tipsa mig om massa ställen i Italien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s