Home sweet home

Fotot ovan är taget en sen kväll i Vernazza, min favoritby av de fem byarna i Cinque Terre. Vacker, gammal, levande och opretantiös.

Nu är vi hemma igen, efter en lång resdag igår. Vårat flyg var två timmar försenat och vi kom inte hem förens vid halv fyra i morse. Tågen hem till oss hade såklart slutat gå vid den tiden så det blev taxi från Victoria Station i stället.

Nu är jag hemma igen, det känns faktiskt helt okej – förutom att jag går och tänker på att jag måste hitta ett jobb, vilket endast är en enda stor press från mig själv. Jag har ingen aning om vad jag vill göra och är samtidigt rädd för att göra om samma misstag igen…

Som ni märker är jag väldigt mycket fram och tillbaka i mina tankar just nu!

5 tankar om “Home sweet home

  1. Vilken vacker bild! Om du funderar på läraryrket så varför inte kolla vilka kurser man behöver gå på för att få behörighet. Jag kan inte tänka mig att det krävs alltför långa studier.

  2. Hej Fia! Hoppas du har haft roligt i Italien. Jag är hemma i Trista gamla Sverige. Jag har Sommarlov nu. Hälsa London och katterna och Reuben från mig. Vill komma till London snart.
    Hoppas vi ses snart!
    Hälsningar En framtida Londonbo som heter Alva

    • Hej gulliga du! Jag trodde du skulle flytta till Los Angeles? Din mormor sa något om det. 🙂 Men London blir bra det med, då blir vi ju grannar! Stor kram till dig, jag kommer till Stockholm i Augusti så då kan vi ses.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s