Our local

image

Jag och R gick till ‘vår’ lokala pub en sväng ikväll. Känns fel att kalla den för ‘vår’ eftersom vi nästan aldrig går på pubar, men den är vår närmaste så…tja, ni fattar.

Den har fått nya ägare och gjort om den totalt, jag tyckte den var fin förut men nu är den nästan ännu finare. Och jag blev förvånad över att det var så mycket folk. Den nya ägaren har nog satsat på bra mat också vilket är kul.

Jag drack en cola, Reuben en Guiness och sedan spelade vi bordtennis…as you do. Det finns nämligen ett pingisbord ute i deras beergarden som man får låna. Kul idé tycker jag!

Annars är jag inte så mycket för pubar, eller, det beror på – jag har inget mot att vara på en pub i någon timma, det är ofta rätt skön stämning på pubar men jag blir uttråkad av att vara på en pub en hel kväll.

En sak som jag tyckte var rätt intressant, eller konstigt kanske…puben ligger precis ovanför Peckham och Rye Lane….i Peckham  bor det väldigt många människor med ett afrikanskt ursprung, och det var inte en enda svart människa på puben. Det är lika konstigt som att inte ha en enda kines på en restaurang i China Town om ni fattar vad jag menar?

7 tankar om “Our local

    • Njä jag tror inte att det beror på det – utan snarare att trots att London är en multikulturell stad så är det ändå väldigt segregerat fortfarande. Speciellt eftersom britterna är så besatta av klass, denna puben är så typisk ‘white middle class’. Det är tråkigt men sant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s