Svettigt men kul?

Jag försöker inte tjata för mycket om träning och sånt, men när man inte gör så mycket annat så blir det svårt att inte ha något inlägg om det då och då…

Något av BMF:s limitations är att det inte finns tillräckligt med utrustning. Vi har en del kettlebells, medballs, bildäck, jerrycans, bars men absolut inte tillräckligt, det räcker verkligen inte till alla. Parker som Hyde Park och Clapham Common som har fler medlemmar får den mesta av utrustningingen, vilket känns lite orättvist, men men… Hur som helst, nu har en utav våra instruktörer börjat byta till sig utrustning vilket är jättekul – det gör nämligen allting mycket svårare.

Igår var en sådan mördartimma. Den gick snabbt, men shit vad jobbigt det var. Vi sprang runt med tunga medballs, kettlebells och bildäck i 60 minuter. Jag dog nästan. Vi gjorde burpees och bastardos med alla dessa tunga vikter, varenda övning förutom pressups gjordes med något äckligt tungt ovanför huvudet eller framför bröstet. Varenda löpsteg gjordes med något tungt ovanför huvudet. Plankan som är vårat ‘viloläge’ på BMF var superskönt, det kändes som ungefär lika skönt som att ligga på en sandstrand…ända tills vår instruktör hörde det och la ett bildäck på min rygg, still, better than bastardos! Jag svettades så mycket att jag inte visste om det var regn eller svett som droppade ner på mina händer när jag gjorde armhävningar.

Men efteråt kändes det superbra, jag som är så svag – klarade det!  Mitt humör var på topp och dessutom lyckades jag även få iväg en jobbansökan. Idag drog Reuben ut mig (det är han som tjatar nu förtiden) på en löprunda och nu ska jag söka jobb…inte så kul men efter gårdagens träning känner jag mig en aningen starkare, även psykiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s