Londontips mottages

Idag kommer Reubens släkting från Italien hit. Han är 17 år och ska bo med oss i fyra dagar, oj oj oj, hur underhåller man en 17-åring undrar jag? Det är ju åldern då allt är tråkigt och ingenting duger. Men men, det ska nog gå bra. Och för er som är intresserade, 17-åringen heter Mark, är halvengelsk/halvitalienare men har bott hela sitt liv i Padua i Italien och är son till Charlotte som vi bodde hos med när vi var där för några veckor sedan. Jag vet inte ens HUR Reuben är släkt med Charlotte och Mark, det är på långt håll i alla fall, Reuben släkt är så otroligt liten så de är rätt duktiga på att hålla kontakten med dem som finns.

Men för er som kan London. Vad kan en 17-åring tycka vara spännande? Camden Market är självklart…något mer?

9 tankar om “Londontips mottages

  1. Du har ju fått bra tips! Tate Modern är ju ett häftigt ställe om så bara för byggnaden, oavsett om man är jätteintresserad av modern konst eller inte.
    Själv tog jag med min 17-åriga syster på ”dåligheter” i London för 12 år sedan, men jag sa till henne att hon bara fick dricka shandys, hi hi 😉 Hoppas att ni får det trevligt! Jag har förresten bott i Padova i 5 månader! Pluggade där + i Venedig i sammanlagt ett år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s