Solnedgången i Greenwich

image

Brysselkakan gav mig tipset om Byron’s brugers så jag kollade upp dem och såg att det fanns en Byron’s i Greenwich.Toppen, eftersom det ligger i rätt del av stan, endast 15 minuter hemifrån oss.

Och vi var alla jättenöjda, god mat som vi åt på deras takterass över Themsen. Dessutom har sommaren kommit till England så det gjorde allting ännu bättre, 25 grader och väldigt fin kvällsol.

image

Dessutom är Greenwich faktiskt väldigt mysigt tycker jag. Jag kan ibland känna att det är lite för turistigt men just idag såg jag inte en enda spansk skolklass!
image

Takterassen och utsikten. Härliga London – man hittar alltid något nytt. Tack Brysselkakan!

image

Här är en del av, Greenwich University tror jag? Hur som helst, himlen var otroligt blå ikväll…lite av en kontrast då vi har haft regn och moln hela sommaren.

För att summera. Hamburgarna var jättegoda och Greenwich var mycket trevligt. Jag kommer att komma tillbaka, och ska nog se till att spendera mer tid i denna lilla del av min härliga storstad.

8 tankar om “Solnedgången i Greenwich

  1. ÅH nu kände jag igen mig! Jag bodde på Isle of Dogs och brukade gå (eller åka när jag var lat) dit och promenera ibland. Fick sådana grova flashbacks av de vita byggnaderna vid Themsen. Tack för det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s