En tur på Themsen

image

Idag drog vi med Mark (Reubens släkting från Italien) på en sväng ut på Themsen mellan Richmond och Hampton Court. Oj, OJ, OJ så fint människor bor där längs floden. Jag satt och funderade på hur jag ska bli miljonär så att jag har råd att bo så…kom dock inte på några bra idéer.

image

Här kan man ju tänka sig att bo! Liten båt vid bryggan, och en fin hund kanske. Och så en häst uppe i Richmond park – då är livet fixat!

image

Det var en mysig dag men gud vilken huvudvärk jag har nu. Jag kände mig stressad efter båtturen eftersom jag ville hem och träna, och då vi hade suttit i hemska bilköer på vägen till Richmond så beslutade jag mig för att ta tåget i stället. And guess what, Reuben och Mark kom hem före mig ,dem hade knappt haft några köer alls på vägen tillbaka. Tågen strulade och var hemskt överfulla och svettiga, jag tänkte mördartankar om London på tåget hem och funderade på största allvar att fly landet så fort som möjligt. Hann precis med min träning och är på mycket bättre humör och tänker att London är nog rätt okej ändå. Förutom i rush-hour två dagar innan OS börjar.

4 tankar om “En tur på Themsen

  1. Du får göra som jag, spela på Euro Million. Någon gång måste det väl lossna, men hellre förr än senare:-)

    Har själv tagit en sightseeingbåt från Westminster Pier till Kew Gardens ett par gånger. Jag rekommenderar verkligen den om man har gott med tid för turen tar ca 2 timmar :-). Man kan också stiga av i Richmond, om tidvattnet tillåter. En av gubbarna som arbetar på båten fungerar som inofficiell guide och berättar med stor humor om olika platser som man passerar. Den bästa guidningen jag och min pojkvän varit på måste jag säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s