Okej då…

Jag ändrar mig. Det är rätt kul med OS ändå.

Det var en känsla av stolthet jag kände under invigningen igår, alltså jag blev rörd. Jag vet inte riktigt varför, men det var fint. De hade på något sätt lyckats få med så mycket av vad Storbritannien är, inte alls kanske, men mycket! Och jag är stolt över att bo i ett land som är så mycket, älskar the diversity.

Och så cyklingen idag då! Jag satt klistrad framför TV:n halva delen av loppet, och det var så mäktigt att känna igen alla de platser de cyklade genom. Box Hill, been there. Och Richmond Park! Och Roehampton Gate, hur många gånger har jag inte cyklat där själv? Dessutom cyklade dem på South Circular från Richmond, genom Putney där jag alltid sitter i bilköer, var där senast igår kväll på vägen hem från Oxfordshire. Och vilken fart dem får upp, kunde inte riktigt förstå hur dem lyckades ta sig från Box Hill ända in till The Mall på nolltid. Nu tycker jag att BBC kan sluta prata om vilken besvikelse det var att den brittiska cyklisten inte fick hem någon medalj, hela loppet var ju otroligt häftigt ändå. Herregud, över 200 km på en dag, och nio vänder runt Box Hill…hur kan det vara ett ‘failure’?

4 tankar om “Okej då…

  1. Bra där Sofia, jag SA ju det! 🙂 Och jag älskar också det. Längtar tillbaka ofta. Jag tänkte faktiskt på dig under cyklingen, tänkte att det var där de cyklade, och det var ju rätt! Jag – som är part Swiss – tyckte så synd om schweizaren när han crashade….. Kram!

    • Ja ush, det såg ut att göra ont och vilken besvikelse dessutom. Många crashade även igår under damernas race, det spöregnade och vägarna var hala.
      Du får komma över på en weekend snart! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s