Parklife and general ramblings

Det har ju inte varit världens varmaste sommar i England direkt, men det gör faktiskt inte mig så himla mycket. Jag fick ju över en vecka i Italien där det var varmt och skönt. Dessutom, med risk att låta lite för positiv och klyshig, sä har allt regn bidragit till att London fortfarande är otroligt grönt och lummigt. Ofta torkar parkerna ut under en varm sommar, men inte i år.

Ni vet ju hur mycket jag älskar min närmaste park. Jag är där jämt, nästan varje dag. Jag tränar där, springer där, går genom den när jag ska handla eller fika. Och rätt så ofta får jag sällskap av min fina granne C och hennes bebis. Jag är arbetslös och hon är mammaledig, sicken toppenbra kombination!

Och här är några foton från parken i veckan. Det är bara en liten del av parken jag visar upp, den är stor.

image


image

image

image

Ni vet väl att ni kan följa mig på instagram föresten? Där heter jag withsofia och visar upp foton på mina kaffekoppar och träningsskor, typ. 🙂

Annars då? Team Great Britain tog sex guldmedaljer igår, jösses vad det går bra för dem på hemmaplan, kul! Men svenskarna verkar ju ha lite otur och det är ju tråkigt. Skönt att jag har två länder att heja på.

Idag har jag en grym träningvärk i axlarna efter träningen igår, och jag är sååå hungrig. Det är det absolut värsta när man tränar så mycket, hungern, ush ibland skulle det vara skönt att bara kunna ta ett piller så man slapp tänka på att laga mat, äta och handla. Det blir ju tröttsamt i längden!

Annonser

5 thoughts on “Parklife and general ramblings

  1. Mat… Alltså jag gillar god mat, verkligen. Men just detta att varje dag komma på vad vi ska äta till lunch och middag… Tröttsamt, trist och rent ut sagt omöjligt. Har aldrig haft någon större inspiration när det kommer till just det men nu är det värre än vanligt… Vi äter samma saker om och om igen för att jag inte orkar! Så ett piller vore toppen. Men ack så tråkigt!

  2. Ja, alltså gud vilken lördag! Jag som inte har varit så OS intresserad stod och skrek framför tven! Det konstiga är att jag hejar på alla britter och bryr mig inte om svenskarna… hmm. Roligare att heja på de som faktiskt vinner!

  3. Parker ja. När jag bodde i Paris hade jag samma relation till Jardin du Luxembourg. I London hade jag dock föst Finsbury Park nära, så den var inte så mycket att hurra för. Sedan bodde jag dock nära Greenwich, och det var ju mer kul 🙂

    Mat: Herregud, jag älskar mat! Att äta, att laga, att blogga om det. 🙂 Och det är ju den godaste måltiden, när man har tränat hårt innan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s