Jag säljer hela skiten

Jag tror jag har pms, jag har nämligen fått panik på lägenheten igen. Det brukar jag mest få under dessa dagar i månaden. Det började i morse när jag kom på att vi lever i ett soprum och allt skit måste ut. Så jag började sälja, la ut alla Reubens fula mattor på internet. Gav bort gamla gardiner. Slängde hur många svarta sopsäckar av kläder, skräp med mera. Nu är klockan nästan åtta på kvällen och jag är inte färdig. Började möblera om också och ställde en skitful byrå i hallen, som brukade stå i köket. Den är Reubens. Jag avskyr det mesta som kom från Reubens förra lägenhet, undrar vad det betyder? Hmm..

Jag vet att det är ett i-landsproblem, men att leva med fula möbler är för sjutton som att gå runt i en ful jacka som man inte vill ha, varenda dag. Jag hatar det. Och R fattar inte, jag nämnde att jag kanske säljer byrån också och han undrade om jag hade blivit galen. Helt allvarligt. Det är väl egentligen inget fel på den, förutom att den är….skitful. Som sagt, i-landsproblem. Nej, nu ska jag forsätta slänga!

8 tankar om “Jag säljer hela skiten

  1. Det är bra när pms leder till extra mycket energi:-) Jag avskydde också min pojkväns möbler så nu finns bara hans TV-hylla kvar som är ok (i glas), allt annat är slängt eller sålt.

  2. Man måste faktiskt trivas i sitt hem. Det behöver inte vara perfekt, men det måste kännas trivsamt. Och har man nåt som är skitfult och som man stör sig på jättemycket så måste det bort. Så är det bara! Eller gör om den om det går, kanske måla om den?

  3. det är bra att rensa ibland, all dålig energi ut. Kan du inte måla om byrån så den blir lite fräschare? Så gör jag ofta med gamla möbler som tråkar ut mig, med lite mål blir de som nya och man vill inte skiljas från dem mer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s