Marknad och shopping

image

Idag åkte jag in till stan för att luncha med Reuben igen och lämna tillbaks en sjal som jag köpte för några dagar sedan. R jobbar i Covent Garden och på torsdagar är det matmarknad där med mat från alla möjliga olika länder. Vi åt supergoda hamburgare och strosade sedan runt på marknaden ett tag.

Efter det mötte jag upp min kompis Sassa, vi ska båda två på Angelikas bröllop på lördag så idag letade vi skor…och jag har bara en sak att säga om det. Att köpa skor är inte kul, det är skitjobbigt! Och jag förstår inte varför alla klackar ska vara så himla höga, det är verkligen dåligt utbud för oss som bara vill ha en lagom hög klack.  Precis innan jag tänkte ge upp lyckades jag hitta ett par, nu hoppas jag att de passar med klänningen jag ska ha också. Efter en heldag på stan har jag precis kommit hem och snart kommer en kille som ska köpa en utav Reubens mattor. Hehe! Nej, men oroa er inte – jag frågade Reuben om det var okej att jag sålde dem, så elak är jag inte att jag säljer hans saker utan att fråga.

image

8 tankar om “Marknad och shopping

  1. Jag fattar inte att kvinnor, och i det här landet speciellt, envisas med att ha så höga klackar?! 90 % av dom kan inte ens gå i dem utan ser mest ut som Bambi på is. Inte sexigt på något sätt. Jag har som regel att om jag inte kan ta mig till jobbet med jobbskorna på så köper jag dem inte. Jag verkar dock höra till minoriteten eftersom de flesta kvinnor har gymskor på sig till jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s