Fed up

Nej här kommer inget positivt inlägg, inte idag heller.

Är så trött på allt. Mannen jobbar ihjäl sig, är helt jäkla sönderstressad. Hans mormor som är lika viktig som hans egen mor är jättesjuk, och då R står som närmast anhörig (liten släkt förstår ni)  ligger allt ansvar på honom. Betala hennes räkningar, se till att hon är på rätt sjukhus, fixa så att om hon kommer hem igen har någon som tar hand om henne med mera. Det finns noll tid eller energi över till oss och vårat förhållande just nu och det känns lite tråkigt faktiskt. Jag vet att sådant här händer, that’s life…men ändå, det är inte så att jag jublar av glädje här hemma och allt känns sockersött.

Tur att det är Downton Abbey på TV strax. TIlls dess surfar jag över till hemnet.se och drömmer om att rymma till Sverige, eller nåt.

10 tankar om “Fed up

 1. Aj, vad trist! Jobbigt med sjuk mormor, förstår att det blir mycket ansvar för Reubens del, hans mamma orkar väl inte med det. Det enda du kan göra är väl att vara en stöttande fru tills dess att han får lite tid över igen, jobbigt, jag vet, men det är det enda man kan göra! Vi har spelat in Downton så vi ska börja kolla på dom snart!

  • Nej hans mamma är ju en annan historia, hon kan också vara väldigt krävande om man säger så. Stackars Reuben skulle nog varit väldigt glad om han hade några syskon eller kusiner att dela bördan med med! Man får försöka vara så stöttande som möjligt i såna här stunder även om det inte alltid är lätt.
   Tack för dina fina ord Marie, det gjorde mig glad! 🙂
   Kul att ni har spelat in Downton.

   • Min pojkvän är också enda barnet och det är till honom hans föräldrar ringer när de har problem…eller har grälat, speciellt hans morsa. Jag sagt åt honom att säga åt dem att inte involvera honom i deras äktenskapsproblem, han är deras barn inte äktenskapsrådgivare och ska inte tvingas välja mellan sina föräldrar. Man kan dock inte göra mer utan bara försöka vara ”förstående” och stöttande som du sa. Som tur är brukar ”kriserna” gå över så håll ut:-)

 2. Ibland känns det som om livet ger en en käftsmäll. Eller här som ett skavsår…. Hoppas ni kan hitta små stunder för varandra, bara ni två. Och styrkekramar till dig!!!

 3. Usch vet verkligen hur det känns när man inte setts på flera v och har sett fram emot förhållande tid också dyker nåt annat upp. Man vill nästan bli barn på nytt och lägga sig på golvet och gråta. Jobbigt att hans mormor är dålig också. Som om han inte verkar ha tillräckligt att tänka på. Usch kram på er och hoppas ni kommer iväg på en resa. Det behöver ni. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s