Drömmar

Jag har drömt så sjukt  läskiga drömmar de senaste dagarna, ush och fy säger jag bara. När jag är orolig brukar jag drömma mycket om flygplan, som krashar eller som flyger väldigt lågt, men den här gången drömmer jag riktiga läskiga och otroligt detaljerade marddrömmar.

Först i natt drömde jag att min bästa vän Angelika blev mördad. Skjuten på öppen gata. Helt plötsligt var hon bara borta och det var hemskt. Efter det vaknade jag, somnade om…och då drömde jag att jag blev jagad av zombies (måste sluta titta på ‘Walking Dead’ tror jag) och att jag inte kunde få tag på Reuben eftersom han låg och sov. Det låter kanske larvigt men det var så himla verkligt.

Men värst var nog drömmen om Angelika. Jag måste nog skicka ett litet sms till henne nu för att se att hon mår bra!

4 tankar om “Drömmar

  1. Drömmar kan ju verkligen vara verkliga och jag vet själv hur uppjagad man kan bli. Men vet du, jag brukar drömma mardrömmar när jag är som gladast och tryggast.

  2. Jag brukar drömma lustiga, osammanhängade drömmar oftast. Men inatt så drömde jag att någon tog sig in i lägenheten, jag sprang upp och hann precis ut från sovrummet när jag ser en k-pist sticka in i rummet och personen som håller i den vänder sig mot mig. Sen vaknar jag med ett ryck, kallsvettig… Behöver jag säga att jag inte sov mer utan låg vaken med lamporna tända efter jag dubbelkollat att dörren är låst. Fy!

    Hoppas du slipper dina otäcka drömmar, låter inte alls roligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s