The backyard kitties

image

Min vän Belinda har en liten hemlös kattfamilj nedanför sin lägenhet. Mamma och hennes tre ungar bor i bakgården av en fish&chip shop. Jag fick äran att träffa dem idag. De är fortfarande lite rädda för människor men Belinda jobbar hårt på vänja dem då hon hoppas kunna hitta ett hem till kattungarna innan jul. Om jag bodde större och inte hade två katter redan så skulle jag vara otroligt sugen…de är SÅ söta och bara tanken på att dessa små liv lever i en gammal bakgård gör mig lite ledsen. Som tur blir de matade av både ägarna av fish&chip-stället och Belinda. De har skydd för regn och blåst och tycker nog att livet är rätt så bra ändå.

Men man vill ju att de ska bo någonstans där de får en massa av kärlek, eller hur?

6 tankar om “The backyard kitties

  1. Kan hon inte lämna in dem på något katthem? Tror inte att det kan vara så bra för dem att bo ute på en bakgård. Rävar, trafik och vädret tänker jag mest på…:-(

    • Jo hon har kontaktat många men de flesta är fulla 😦 Och vissa avlidar t.om kattungar! Så vi ska sätta upp lappar hos olika vetrinärer för att se om någon vill adoptera dem! Det måste vara någon som har en trädgård då de är vana att vara utomhus. Om hon inte hittar någon innan jul tar hon in dem hos sig, men hon bor i lägenhet och har redan två kissar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s