See you in Sweden!

I morgon bär det av till Sverige! Alla julklappar är inte inköpta men det löser vi på något sätt , tvätten hänger på tork och ingenting är nerpackat. Kaos och sista minuten-planering i vanlig ordning. Tur att vi har flygbiljetter och hyrbil bokad i alla fall, . Och jag lär säkert packa klart cirka en minut innan vi måste åka.

Det enda som är synd är att man inte kan packa ner katterna i resväskan. Vi saknar dem båda två när vi är borta, de är ju våra bebisar. De är  lite speciella våra kissar, speciellt tjocka Astrid som jag alltid tjatar om. Båda två är väldigt sociala, Elsa väntar ofta utanför dörren när jag är på toaletten och Astrid är den mest sällskapssjuka kissen som finns. Hon vill alltid vara med, kommer när man ropar på henne och går och lägger sig samtidigt som oss (i våran säng…ingosad på Reubens arm) varenda kväll. Hon är lite som en hund!

När det gäller katterna är vi nog mer organiserade än när det gäller oss själva. Vi har en ‘catsitter’ som vi har använt i flera år, hon ska komma två gånger per dag och mata och ge  Elsa medicin. Självklart äter katterna även specialmat, Astrid får endast proteinrik mat eftersom hon har en liten tendsens att bli för tjock, och Elsa äter mat för sin känsliga mage. Snacka om bortskämda stadskatter!  Så de kommer inte att lida när vi är borta, förutom Astrid som kanske kommer sakna sin ‘bedtime routine‘.
photo (16)

Vår tjockis Astrid and the love of her life…Reuben. 

3 tankar om “See you in Sweden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s