Saturday

image

 

Började dagen med frukost på det vanliga stället. Äggröra med rostat bröd, färsk apelsinjuice och latte. Mötte därefter upp en vän i Dulwich Park, ååhmade oss över den  tjusiga gamla bilen som tillhör vår BMF-instruktör och promenerade sedan dryga 40 minuter hem till henne. Pratade om ditten och datten. Promenerade sedan hem via slaktaren där jag köpte lamm tills i morgon. Kom hem, var så hungrig att jag nästan svimmade av. Åt en croissant och sedan en hel tallrik med pasta bolognese. En timma efteråt var min mage tom igen – åt en skål fet grekisk yoghurt med bär. Läste lite och slappade framför brasan. 60 minuter senare….hungern var tillbaka. Reuben fixade kaviar-smörgåsar.

Alltså…jag promenerade allt som allt max 1.5 timma i ett helt normalt tempo (går däremot alltid ganska fort) och min kropp reagerar som om jag har sprungit en marathon. Normalt?

Och nu mina damer och herrar blir det indisk take-away. Reuben tycker vi köper två portioner till mig så vi kan ha en i frysen för emergencies. Hm, tror någon har tröttnat på mitt tjat om hur hungrig jag är.

2 tankar om “Saturday

  1. Alltså jag vet inte om det är du som är anledningen till att jag fick göra ett test i morse (som va negativt) tror jag blivit sken gravid av att läsa om din hunger och graviditet. Haha. Skulle kunna äta varje vaken minut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s