Sunny Sunday

image

Vi åkte på utflykt till Greenwich. Parkerade bilen i Blackheath och promenerade sedan ner till Greenwich genom den stora parken. Blåsigt men fint.

image

Det var så pass fint väder att vi kunde sitta utomhus och fika. Det i kombination med världens godaste bakelse gjorde mig på väldigt bra humör…

image

Både jag och Reuben har ju blivit lite besatta av Les Miserables. Och många utav scenerna är inspelade i Greenwich, vid The Royal Naval College. Så vi var ju tvungna att traska runt där och jämföra det vi såg med foton från filmen. Samtidigt som vi nynnade på ‘Can you hear the people sing…’. Vinner vi priset för ‘Geeks of the year’ mån tro?

Fin söndag. Nu ska jag fixa Sunday Roast, hej så länge!

12 tankar om “Sunny Sunday

  1. Så mysigt! Och bakelsen alltså… Hej på dig liksom! Lite tur att jag inte får äta mjölkprodukter = lättare att tvinga bort sista gravidkilona, hihi! Kunde inte äta sånt under grav heller ju, men la ändå på mig 14 pannor totalt. Ska dock fiiiira när jag slutar amma. Med champagne, glass och massor av ost 😀

  2. Hej Sofia! Jag undrar om jag skulle kunna få din mail? Har en fråga som passar sig bättre där än på bloggen, absolut inget otrevligt eller så. Tack på förhand!

  3. Finns ju inget bättre än att ha ett ”töntigt” intresse som man delar med sin kille. Åh är i Greenwich lite då o då eftersom det är gångavstånd från mig. VAR exakt fikades det med den här dröm bakelsen?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s