Still alive

Idag var vi på vårat andra ultraljud samt ett speciellt ultraljud för hjärtat. Allt såg fint ut. Han lever fortfarande! (Pessimisten inom mig tror att bebisen ska dö hela tiden…)

Sa jag han? Javisst, it’s a boy. 

17 tankar om “Still alive

 1. Grattis till de goda nyheterna! Jag minns mitt andra ultraljud och vi fick reda på att det var en tjej – ha ha jag var nämligen heeeeeeelt säker på att det var en pojke så jag var i smått chocktillstånd:-) men såklart glad eftersom jag alltid velat ha en dotter!

 2. 🙂 en liten kille! Vad roligt! Att vara pa Ultraljud ar ju det basta som finns nar man ar gravid (ja om allt star ratt till da menar jag!). Att fa kika lite pa sin bebis och tanka att snart ar han eller hon har. Coolt!

  Sag att ni varit i mina gamla hemtrakter i helgen. Vi bodde bland annat i Blackheath nar vi bodde i London. Alskar verkligen omradet runt Blackheath och Greenwich och har tankt ta med barnen dit nagon gang snart. Dom har ju annu inte varit i London sa det kanns som om det ar dags nu.

  Kram!

  • Åh visste inte att ni hade bott där! Vi bor ju ganska nära, i sydöstra London, älskar det här då det finns så mycket grönområden och trevliga små ställen. Greenwich park är ju väldans fint om våren, det kommer nog era barn gilla!

 3. Jag var lika pessimistisk som du, är ännu. Säger jämt ”När V är ett år… Om han lever då”. Det är hemskt! Oron försvinner inte när de föds, snarare tvärtom… Fast för dig kanske det ändras – hoppas! UL är fantastiskt.

  Hur går det med vikten? Fick du veta uppgång? På Baby Centers sida kan man räkna ut hur mkt man ska gå upp utifrån nuvarande vikt. Det fick mig att känna mig mer bekväm när vågen tickade uppåt…

  • Jag glömde att väga mig! Och vi har ju ingen våg hemma. Hon som gjorde ultraljudet frågade om jag visste men det gjorde jag ju inte, och sen glömde vi bort det båda två tror jag. Jag får väga mig hemma hos någon kompis snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s