And it is Friday!

And it is Friday!

Fredag idag – vad härligt! Igår fixade jag med företagets moms och idag ska jag sortera en massa papper…ehm, kontoret fullkomligen svämmar över.

I kväll ska jag fira Angelika som fyller år, i morgon har jag ingenting planerat och på söndag ska jag träffa Reubens faster för första gången. Han har ingen kontakt med sin pappa som bor i USA, men hans faster pratar han med ibland så vi ska träffa henne och hennes son, Reubens kusin alltså!
Spännande tycker jag. Ha en fin fredag mina bloggvänner.

8 tankar om “And it is Friday!

  1. Har faktiskt funderat på just Rubens föräldrar och väl tänkt att de inte är i livet eftersom du aldrig nämner dem. Trist att han inte har kontakt med sin far men jag antar att det finns en anledning och jag förstår mycket väl att det inte alltid funkar.
    Hoppas faster och kusin är trevliga!

    • Reubens mamma lever och henne träffar vi då och då. Hans far bor i USA där även Reuben bodde sina första år, men han och hans mamma flyttade tillbaka till England och pappan stannade kvar. Sedan bröt Reuben med honom ungefär för 10 år sedan eftersom pappan aldrig har haft något intresse av att vara involverad eller brytt sig.

  2. Spännande att träffa nya släktingar. Tänkte på det här med vagn, du fick så otroligt många tips så vet inte om du behöver mer. Jag bor ju på tredje vån utan hiss. Har bugaboo cameleon. Jag gick upp och ber för trapporna tre ggr i början. Först med Mio sen m ligg del o sen med hjul. Men det va ju mycket för snittet som gjorde att jag inte kunde bära så tungt. Ska jag vara helt ärlig så gick jag inte ut på flera dagar ibland pga detta. Men jag tror faktiskt inte att det blivit annorlunda med nån annan vagn. De är tunga. Cameleonen är lite klumpig ibland tycker jag då bakhjulen är så brett isär att man inte alltid kommer fram överallt. (In i trånga hissar osv) men annars trivs jag med den. En kompis hade Bee och jag kommer ihåg att ja blev helt förskräckt när han låg där som nyfödd helt öppet och oskyddat. Det försöka jag tänkte va att nån kan ta honom hur lätt som helst. En av mima paranoida tankar var just det att Mio skulle bli snodd. Ja i alla fall jag säger som nån annan sa att du är mer än välkommen att provköra den här och kolla in detaljer etc. Bara hör av dig så möts vi upp nånstans. Ibland kan jag också gråta över livsöden men brukar vara trafficking som får mig att svämma över. Grät i 20 min efter att filmen taken tagit slut.

    • Tack igen för tips. Jag kommer defintivt fråga igen! Ska kolla på Cameleon också, de är ju dyra men kanske värt pengarna? Har nog tänkt över det där att det är bra att ha en carry cot att bära upp bebisen i så *kanske* den kan sova där om man har varit ute på promenad. Och du det lät tugnt att släpa upp barnvagn plus allt annat tre trappor upp, du måste ha fått starka muskler av det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s