Friskhetstecken


SONY DSC

Att fika och faktiskt  kunna uppskatta att det smakar gott.

Låter kanske fånigt, men efter att ha kännt att allting är totalt meningslöst i flera veckor och inte kunnat fokusera på något annat så kändes det otroligt bra igår när vi firade Reubens födelsedag med fika på ett av områdets bästa kakställe.

Samt andra saker, som att orka leka med kissarna och inte få panikångest av att laga mat eller ta en dusch.

Och att ha varit hos barnmorskan idag och tyckte det var underbart härligt att höra bebisens hjärtljud som enligt henne var perfekt! Tänk att hans mamma kan må så dåligt men han är ändå helt hälosam. Lilla pyret.

 

10 tankar om “Friskhetstecken

  1. Det är ju så, vad gäller mat, att bebisen tar allt det nyttiga som den behöver o så får vi ta skiten, så kanske det är lika med psykiska hälsan? Han mår prima men du får kämpa lite mer. Skönt att du mår bättre!

  2. Vad härligt att höra!! Tycker oxå det är konstigt – hur jag kunde vara så sjuk i 9 mån men få ett friskt barn! Var ju sjuk i tre mån efter grav oxå förstås… Jag kunde inte fika då, men kan nu och jag uppskattar små saker så mkt! Även om det är förjävligt hur du mår så är det något positivt med att uppskatta det lilla sen iallafall. Kram!

  3. Det är det allra värsta, när det sätter sig på psyket. Och det är en otrolig lättnad att kunna känna sig glad igen. Eller bara att känna sig lite mer som vanligt. Jätteglad att du mår bättre.

  4. Vad skönt att höra Sofia! Det är ju inte alls löjligt! Det är ju precis småsakerna man märker det på, tycker jag. För precis som det är på småsakerna man märker att man mår bra så det det dito när man mår dåligt. Typ att man bryter ihop när mjölken är slut eller när man tappar en knapp eller när man råkar spilla på sig. Så hurra för det och en stor kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s