Perspektiv

image

 

Det här fotot tog jag den 23:e januari, så över två månader sedan. Jag kommer ihåg att jag tyckte min mage var STOR…

Men jag ser ju nu att den inte alls var stor, inte om man jämför hur jag ser ut nu i alla fall!

image

 

Här är jag för två veckor sedan…

imageO

Och det här är från förra veckan….undrar om jag kommer att titta tillbaka på dessa foton om två månader och säga samma sak?

Sen tycker jag att alla är smala runt omkring mig just nu. Ser liksom  hur smala midjor och platta magar alla kvinnor har. Jag har ingen koll på hur mycket jag har gått upp ännu, vi har ingen våg hemma och jag har bara vägt mig två gånger sedan jag blev gravid, en gång vid första ultraljudet och en annan gång hemma hos en kompis. Då hade jag gått upp ungefär 6 kg tror jag, men det är svårt att veta exakt hur mycket eftersom jag inte vet hur mycket jag vägde innan! I Sverige verkar det vägas mer vid barnmorskebesök än det gör här, här verkar det inte vara någon som bryr sig. Jag har vant mig vid magen nu, men jag längtar tills den blir någorlunda platt igen. Mest för att jag känner mig så osmidig, jag gillar att känna mig lätt i kroppen, inte otymplig, tung och klumpig. Men jag ska inte klaga, det kommer ju som sagt bli värre. Jag kan ju fortfarande röra på mig utan problem även om jag får ont efteråt. Jag mår faktiskt bättre nu än någonsin (under graviditeten), både fysiskt och psykiskt. Och det är jag tacksam för!

 

12 tankar om “Perspektiv

  1. Haha, jag var likadan! Minns du mitt inlägg där jag skrev typ samma sak? Och sista fotot var från v41 tror jag. Kaboom! Jag längtar fortfarande efter platt mage. Min ser tyvärr jävligt illa ut än. Ungefär som din mage i januari, fast inte hård.

    Härligt att du mår så bra nu!!

  2. Åh vad jag känner igen mig i allt du skriver! Tyckte också att alla andra var smala, och att jag själv var så smal på bilder från innan graviditeten! 😉
    Så himla fin du är med din mage, love it!!

  3. Åh så fin du är! Den klänningen på mitten bilden är ju också så fin på dig. Är det en mamma klänning? V30 wow! Bara två mån kvar nästan ju. Så spännande! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s